19. helmikuuta 2014

Joku oli heittänyt vanhat lenkkarit sähköjohdon päälle

Huomenna aion ottaa muut kiinni TV Thursday -haasteessa, jota olen laiminlyönyt aivan liian monta viikkoa matkustelun ja ties minkä takia. Tämän illan postauksessa kuitenkin vähän musiikkifiilistelyä!

Olen löytänyt fyysiset cd-levyt ja stereot uudestaan. Tästä taloudesta löytyy valehtelematta satoja cd-levyjä ja kahdet stereotkin meillä on (toiset toimivat samalla myös dvd-soittimena). Syystä tahi toisesta minä en kuitenkaan ollut aikoihin juurikaan harrastanut cd-levyjen kuuntelua stereoilla, vaan suosin enemmän Spotify-läppäri-stereoiden kajarit -yhdistelmää, joka on kieltämättä kätevä.


Pari viikkoa sitten innostuin yhtäkkiä lataamaan levyjä stereoihin jatkuvalla syötöllä, enkä ole sen jälkeen paljon läppärin kautta musiikkia kuunnellutkaan. On siinä vaan omanlaisensa fiilis, kun saa valita levyn hyllystä, ihailla koteloa kansineen, asettaa lätyn soittimeen, painaa "play" ja parhaimmillaan vielä fiilistellä levy läpi lyriikkavihkon kanssa. ^_^ Ja onhan se tyhmää pitää levyjä hyllyssä vain pölyttymässä.

Keikkarintamallakin tapahtuu: viime viikolla olin todistamassa Stam1nan tiukkaa vetoa, ja tämän viikon lauantaina kutsuu Scandinavian Music Group. Ennen Stam1nan keikkaa tein saman jutun, minkä aloitin nyt SMG:n levyjen kanssa: molempien koko tuotannot löytyvät levyhyllystä, joten mikä olisikaan parempi aika kuunnella kaikki albumit läpi kuin ennen keikkaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti