13. joulukuuta 2013

TV-Thursday #14 & #15

TV-Thursday #14 - Paras suomalainen sarja
Näin itsenäisyyspäivän kunniaksi (sori, meni jo) kyselläänkin tällä kertaa laadukkaan kotimaisen perään - mikä on sinun suosikkisarjasi?

kuva
Katson todella vähän kotimaisia sarjoja, mutta joitakin kuitenkin. Hovimäki meinasi kiilata ykköseksi, mutta valitsin kuitenkin Pasilan (2007-2013). Pasila kertoo Pasilan poliisilaitoksen arjesta humoristiseen sävyyn ja siinä sivussa repii huumoria ajankohtaisista aiheista ja nykymaailman menosta. Eniten Pasilassa tykkään Rauno Repomiehen (kuvassa) sekoiluista. "LÄÄKKEET!"


TV-Thursday #15 - Oheistuotteita
Koska joulu on jo lähellä ja ystävänne raapivat varmaankin päätään siitä mitä teille antaisivat, saatte tilaisuuden jakaa tietoa siitä, mistä sarjoista tehdyt oheistuotteet teitä kiinnostavat? Oletko ostanut itsellesi jonkin rakkaan oheistuotteen? Haluaisitko jonkin tietyn joskus itsellesi?

Tjaa, että tv-sarjojen oheistuotteita? No, minulta löytyy Stark-muki, mutta ei muuta tällä hetkellä. Voisin haluta enemmänkin Game of Thrones -sälää, muut oheiskamat ei oikeastaan kiinnosta niin paljoa. Mieluummin keräilen dvd-bokseja. :)Jos kysyt itseltäsi, mikä juttu tämä on, niin mene: http://televisiotorstai.blogspot.fi/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti