11. marraskuuta 2013

TV Thursday-maraton: #5 & #6

Kahtena viime viikkona en ehtinyt/muistanut postata torstaina TV Thursday -haasteita, joten ajattelin korjata asian nyt kertarysäyksellä. Tai no en aivan kertarysäyksellä, mutta tarkoitus on, että ennen tämän viikon torstaita olen kirinyt haasteessa ns. reaaliaikaan ja jatkan siitä sitten viikottain eteenpäin. Luvassa siis roppakaupalla telkkarijuttuja tällä viikolla! :) Pitemmittä puheitta asiaan...

TV Thursday #5 - Paras sarja joka jätettiin kesken
Tätä sattuu tv-sarjoille nykyään usein - näyttelijät kyllästyvät, rahoitus ei riitä, katsojaluvut menevät alas, ja vastoin katsojien ja fanien toiveita, sarja heidän harmikseen lopetetaan kesken. Juonen pätkät yritetään punoa äkkiä viimeisissä jaksoissa nopeasti yhteen, mutta kaikissa ei tietysti onnistuta. Pettymyksiä tulee. Joten nyt kysytään mikä kesken jätetyistä sarjoista oli eniten sinun mieleesi, ja jonka lopettaminen harmitti sinua syvästi?

Olen melko varma, että jahka jonain kauniina päivänä saan katsotuksi Fireflyn, vastaan tähän Firefly, mutta koska en vielä ole ehtinyt sivistää itseäni kyseisellä sarjalla, vastaan Pushing Daisies (2007-2009).

kuva
Wikipediassa sarjaa luonnehditaan termillä "forensic fairy tale", mikä pitää aika hyvin kutinsa IMO. Homman nimihän oli se, että Ned (kuvassa oikealla, Lee Pace) pystyy herättämään kuolleita henkiin kosketuksellaan. Juju on siinä, että jos Ned koskee herättämäänsä ihmiseen toisen kerran, tämä kuolee peruuttamattomasti. Näin Ned selvittää rikoksia kumppaniensa kanssa, ja totta kai kuvaan kuuluu myös melkoisen mahdoton rakkaustarina kuvan tytön, Chuckin (Anna Friel), kanssa. Tykkäsin Pushing Daisiesista, koska se oli vähän outo ja kammottavakin, mutta silti hirmuisen suloinen kaikin puolin - ja hauska. Harmi, että lopetettiin! :(


TV Thursday #6 - Paras duo
Ei yksin, vaan kaksin! Tällä kertaa mietitään, mikä tv-sarjaduo vie sinun sydämesi joka katsomiskerralla? Lämpenetkö Tim Bisleyn ja Daisy Steinerin ystävyydelle, vai kaipaatko tv:n ääreen katsomaan toisilleen välillä äksyileviä Sherlockia ja Watsonia, tai kenties veljekset Dean ja Sam ovat suosikkisi?

Hyviä parivaljakoitakin on monia, mutta vastaan tällä kertaa Cristina Yang & Meredith Grey Greyn Anatomiasta (2005-). "You're my person." No matter what. <3 Spoiler alert: Vaikkakin kohta tälle duolle saadaan valitettavasti heittää hyvästit, koska Sanda Oh (Cristinan näyttelijä) on sanonut jättävänsä sarjan tämän kauden jälkeen. :( Ja sen toden teolla huomaa: Cristinaa kirjoitetaan ihan selvästi ulos 10. kauden alusta lähtien, nyyh!

kuva


Jos kysyt itseltäsi, mikä juttu tämä on, niin mene: http://televisiotorstai.blogspot.fi/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti