10. lokakuuta 2013

TV Thursday #2 - Paras tv-hahmo

Meillä kaikilla on varmasti ne ihanat suosikkimme, joiden lauseita ehkä jopa lainailemme arkielämässä tai jonka elämänasennetta yritämme kovasti omaksua. Jonka auto tai vaatekaappi kelpaisi meillekin, tai kenties hänen ammattinsa? Tai ehkäpä hahmo on sellainen, joka et itse missään nimessä haluaisi olla, mutta hän on muuten vain se paras. Kuka on sinun suosikkisi?

Todella vaikea kysymys! Ei ole mahdollista nimetä yhtä suosikkihahmoa yli kaikkien muiden. Yritän kuitenkin...

Vastaukseni on:

kuva
Dr. Sheldon Cooper, The Big Bang Theorysta. BBT:n nimesin viime postauksessa, jonka aihe oli top 5 -tv-sarjat, yhdeksi suosikeistani. Sheldon tuli ensimmäisenä mieleen, kun rupesin miettimään vastausta tämänkertaiseen kysymykseen. Mietin ja mietin lisää. Keksin vaikka kuinka monta loistavaa hahmoa, mutta aina Sheldon putkahti uudestaan ykköseksi. Omituinen, nerokas, sosiaalisesti avuton, mutta kuitenkin herttainen Sheldon on täten suosikkihahmoni. En ehkä haluaisi olla Sheldon, Sheldon olisi varmaankin uuvuttava ystävä, mutta silti pidän hänestä.

Minua on tosin häirinnyt jo kauan se, että Sheldonin hahmo on hieman epäjohdonmukainen, kun verrataan sarjan ensimmäisiä jaksoja jatkoon. Esim. BBT:n ihkaensimmäisessä jaksossa Sheldon ja Leonard menevät älykkäiden spermapankkiin luovuttajiksi. Poijjaat istuvat täyttämässä lomakkeita, kun Sheldon sanoo, ettei hänestä ehkä olekaan tähän hommaan. No Leonard siihen, että "mitä ihmettä, sinähän olet puoliammattilainen". Mutta eihän Sheldon ole kiinnostunut mistään semmoisesta?! Olen hyvin hämmentynyt. x) Onko kukaan muu BBT:n fani kiinnittänyt huomiota samaan asiaan?

Sellainen huomio tuli myös tässä vaiheessa haastetta mieleen, että yritän olla pyörimättä koko ajan samojen sarjojen ympärillä! Ensi viikolla tulee ainakin jotain aivan erilaista...

Jos kysyt itseltäsi, mikä juttu tämä on, niin mene: http://televisiotorstai.blogspot.fi/

2 kommenttia: