12. syyskuuta 2013

Onnellinen perusluuriin palaaja

Olen potenut viime aikoina suurta tietotekniikka-ahdistusta, minkä seurauksena vaihdoin Samsung Galaxy Gion, joka myös maailman paskimpana "äly"puhelimena tunnetaan, Nokia 301:een.

Rakastuin tuohon väriin!
Huvitti koko tilanne jo matkalla puhelinliikkeeseen, ja melkoisen hauska asiakaspalvelukokemus siitä seurasikin. Oli siinä nuorella myyjäpojalla ihmettelemistä, kun nuori ihminen haluaa vaihtaa älypuhelimen johonkin noloon mummomalliin! ;) Tiedän kyllä, että tuo Samsungin malli, joka miulla oli, on huono, mutta en tehnyt päätöstäni pelkästään sen perusteella - vaikka se hemmetin hyvä kannustin olikin. Terv. nimim. Ei tuu ikävä sitä jumittelua. Ja totta kai myyjäpoika yritti myydä minulle myös hienompaa ja parempaa Samsungia tilalle. Mutta juttuhan on niin, että en tarvitse älypuhelinta. Tarvitsen kestävän puhelimen, jolla voi soittaa ja tekstata, ja jossa on herätyskello. Kyllä minut saa edelleen ihan yhtä lailla kiinni, jos on asiaa. En vaan jaksa sitä ainaista Facebookissa roikkumista (jota harrastan jo läppärilläkin aivan liikaa) ja pakonomaisia Foursquare-chekkautumisia. Tokihan tälläkin kapulalla nettiin pääsee, mutta tuskin aion hyödyntää sitä mahdollisuutta kovinkaan usein. Liittymäpakettikin vaihdettiin nykyisiä tarpeitani vastaavaksi. Poistuin liikkeestä virne naamallani ja onnellisena mummoluuristani! :]

2 kommenttia:

  1. Miulla on kans ihan "tavallinen" kännykkä, jonka oonkin omistanu jo vuosia ja joka alkaa pikkuhiljaa hajota. Oon miettiny, pitäskö sitä seuraavaks sit siirtyy älypuhelinaikaan vai jatkaa vain peruspuhelinlinjalla. En kyllä koe mitään varsinaista tarvetta älypuhelimen hankkimiseen, ja muutenkin mielelläni naputtelisin tekstiviestit ihan oikeilla näppäimillä, mut tuntuu vaan siltä, että nykyään kaikilla on älypuhelin tai ainakin kaikilla oletetaan olevan, ja "tavallisten" puhelimien käyttäjiä pidetään jotenkin omituisina. Joten olipa erittäin virkistävää kuulla, että vaihtoa tapahtuu näinkin päin! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Älä ihmeessä vaihda, jos et oikeasti jostain syystä koe, että tarvitset älypuhelimen. Tai no saahan ihmiset tehdä huvikseenkin mitä lystää, ei se miulle kuulu, mutta puhun silti peruspuhelimien puolesta! :) Ihan sama, jos joku pitää outona sen takia, ettei omista älypuhelinta. Se kertoo enemmänkin jotain siitä toisesta ihmisestä kuin perusluurin käyttäjästä.

      Poista