20. syyskuuta 2013

Aamu ei koskaan tullut

kuva
Tänään illalla jyväskyläläisen Swallow the Sunin ensimmäisen levyn, The Morning Never Camen, 10-vuotiskiertue saapuu Joensuuhun. Bändi on luvannut soittaa juhlakiertueen keikoilla kyseisen albumin kokonaan + kaveriksi uudempia biisejä. Odotan innolla, koska STS kuuluu suosikkibändeihini, ja on kiinnostava idea soittaa ensimmäinen levy kokonaan. Olen nähnyt bändin useamman kerran aikaisemminkin, mutta tämä kerta tulee varmastikin olemaan spesiaalimpi.

kuva
En oikeastaan osaa nimetä suosikkilevyäni STS:lta, pidän jokaisesta. Mutta kyllä parilla ensimmäisellä levyllä on erityistä tunnearvoa, koska niiden kautta löysin bändin silloin vuosia sitten. Taisin olla vielä yläasteella; eli samalla kun STS juhlii 10-vuotiasta esikoistaan, niin minä voisin juhlia lähes 10-vuotiasta faniuttani ja STS-rakkauttani! STS:ssa minuun vetoaa eniten biisien intensiivinen ja pahanenteinenkin tunnelma ja tematiikka. Biisit ovat myös omalla tavallaan hyvin tarttuvia ja pää alkaa nyökytellä kuin itsekseen niitä kuunnellessa. Pidän myös Kotamäen örinätyylistä. Mutta tunnelma, se on avainsana.

Keikkaodotustani himmentää vain yksi asia: olen ollut jo monta päivää tulossa kipeäksi, ja tänä aamuna herätessä oli lämpöäkin. Olen kuitenkin optimistinen sen suhteen, että jaksan illalla lähteä fiilistelemään Kerubiin, jos vain lepään päivän ja juon paljon teetä. Ja jos oikein pahalta näyttää, niin naama täyteen nappeja ennen keikalle lähtöä. Ehkä vähän typerää, tiedän, mutta kun en tahdo missata tätä. Loput viikonlopusta ehtii sairastaa!

Loppuun vielä näyte 10 vuotta sitten julkaistulta esikoislevyltä:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti