15. elokuuta 2013

Susiraja Metal Club ry

Olen tainnut täällä joskus jossain sivulauseessa mainita SMC:n, eli Susiraja Metal Club ry:n.

Logon suunnittelu: Laura Karvonen
Mehän olemme:

Pohjoiskarjalaisen metallimusiikin puolestapuhuja ja metallipäät yhdistävä organisaatio.

Susiraja Metal Club ry on voittoa tavoittelematon, metallimusiikkikulttuuria tukeva yhdistys. Tarkoituksemme on järjestää pohjoiskarjalaisille metallimusiikin ystäville ja harrastajille illanviettoja ja tapahtumia, tarjota kimppakyytejä keikoille ja festareille sekä tukea paikallisia bändejä yms.

Olen kuulunut SMC:n hallitukseen alusta asti, eli vuodesta 2011. Tittelini on ollut ja on edelleen sihteeri. Toiminnassa mukana olo on ollut mielettömän kivaa ja väitän, että olen oppinut uutta yhdestä jos toisestakin asiasta.

Hallitus 2013. Kuva: Laura Karvonen

SMC ei ole (vielä) valtavan suuri yhdistys, mutta silti järjestämme monenlaisia tapahtumia ja aktiviteetteja. Itse olen ehkä eniten ylpeä kahtena viime vuonna järjestetyistä Ruttokäräjistä, joissa on ollut esiintymässä pohjoiskarjalaisia bändejä. Pakko on mainita tässä yhteydessä myös Surmakuja, joka järjestettiin ensimmäistä kertaa tänä kesänä yhteistyössä Popkatu ry:n kanssa Ilosaarirock-viikolla. Sielläkin oli paikallista metalliosaamista näytillä kolmen bändin voimin. Useamman kerran vuodessa pidetään nykyisin Hukkareissu-nimellä kulkevia bileitä, joissa kuunnellaan loistavaa musiikkia, saunotaan, kisaillaan ja istutaan iltaa.  Klubi-illat pyörivät vuoden ympäri kesäkautta lukuun ottamatta muutaman viikon välein, ja niiden puitteissa on katsottu leffoja, käyty keilaamassa, saunottu, pelattu lautapelejä, grillailtu jne. Omien tapahtumien lisäksi ollaan vierailtu useasti muissa tapahtumissa, kuten Spinefeast at Sea -risteilyllä ja muiden Suomen hevikerhojen tapahtumissa. Myös kimppakyytejä festareille ja keikoille koitetaan järjestää aina kun sopiva porukka kasaan saadaan.

Mukaan vaan, jos kiinnostusta metallimusiikkia kohtaan löytyy! Se (ja täysi-ikäisyys) ovat ainoita vaatimuksia jäseneksi liittymiselle. Tapahtumiin voivat kyllä osallistua muutkin kuin jäsenet, mutta en keksi yhtään hyvää syytä sille, miksi et liittyisi saman tien jäseneksi asti. ;) Siten pääset tapahtumiimme jäsenhinnalla, pääset vaikuttamaan yhdistyksen toimintaan, halutessasi voit osallistua tapahtumien järjestämiseen, ja totta kai liittymällä tuet pohjoiskarjalaista metallimusiikkikulttuuria - mikä sen tärkeämpää?

Meidän nettisivuilta löytyy jäseneksi liittymiseen ohjeet: klik. SMC:n löytää myös Facebookista, eikun tykkäilemään! Nettisivuilta ja FB-sivulta löytyy myös lisätietoa meistä sekä toiminnastamme.

Hallituksen epävirallinen ei-pönötyskuva :D Kuva: Laura Karvonen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti