13. elokuuta 2013

Ihan vaan tavallinen koti

En ole mikään supersisustaja, tai itseasiassa juuri minkäänlainen sisustaja. Kodissani olevilla asioilla ei ole mitään yhtenäistä tyyliä, ne vain ovat. :D Kirjahyllyt kirjoille, lipastot tavaroille, sohva istumiseen ja makoilemiseen jne. Minua kammottaa ylisiistit ja minimalistiset kodit, joissa on aina epäilyttävän, jopa kliinisen, siistiä. En pidä törystä ja sotkusta, mutta eläminen saa kyllä näkyä, ja asiat on käyttämistä eikä ihailua varten. Inhoan muovimattolattioita, mutta tässäkin kämpässä on sellainen. Toivottavasti seuraavassa kodissani ei ole - jahka tästä joskus jonnekin muuttaa. Myös tiskikone, oma sauna ja kirjastohuone olisivat ihania ominaisuuksia, mutta eipä nyt mennä asioiden edelle.
jysk.fi
Tuollainen apteekkarisenkki ostettiin (tai siis tilattiin, koska sitä ei ollut myymälän varastossa) Jyskistä eilen. Peruskamaa, sopii siis meille. :P T:n vanha tietokonepöytä on nököttänyt olohuoneemme ikkunanurkkauksessa "käyttämättömänä" jo jonkin aikaa ja halusin sen tilalle lipaston. Tietokonepöydällä on tällä hetkellä stereot kaiuttimineen ja tulostin, jotka voi ihan yhtä lailla asettaa lipaston päälle, ja kaupan päälle saa vielä lisää säilytystilaa ja onhan tuo nyt kivemman näköinenkin kuin ruma atk-pöytä.

jysk.fi

Olen haaveillut myös uudesta sohvasta jo jonkin aikaa, mutta sitä tuskin on tulossa ihan hetkeen. Mutta esimerkiksi jompikumpi ylläolevista olisi kiva. (Alemman sohvan väritys on mennyt jostain syystä vähän sekaisin, mutta sen pitäisi olla suunnilleen samanvärinen kuin ylempi sohva.)

Uudesta televisiosta on ollut myös avokin kanssa puhetta jo pidemmän aikaa, mutta se on sen verran isompi investointi, ettei sitä ihan tuosta noin vaan kehtaa ostaa. Meillä on siis edelleen vanha kuvaputkitöllötin käytössä ja se on masentavaa. Katsotaan paljon dvd:eitä ja olisi ihanaa, jos olisi isompi tv. Ehkä vielä tämän vuoden puolella?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti