2. heinäkuuta 2013

Tuska 2013 -raportti

Day three: jaksaa, jaksaa; Nightwish lavalla; mie sievästi litran oluen kanssa; poijjaat; Kreator.

Kotona jälleen ja Tuska 2013 näin ollen takana päin. Pitkien yöunien jälkeen yritän nyt hieman summata kuluneita päiviä. Niska-hartiaseutu ja selkä huutaa vieläkin hoosiannaa, joten ainakin fyysinen suoritus oli valtaisa. ;P Pitkän viikonlopun saldona monta hienoa keikkaa, runsaasti olutta, vanhojen ja uusien hyvien tyyppien tapaamista, helsinkiläisiä hevibaareja jne. Muutamaa kommellusta lukuun ottamatta uskallan sanoa, että onnistunut reissu. :)

Pakko vielä erikseen sanoa muutama sana sunnuntain pääesiintyjän, Nightwishin, suorituksesta. Kylmät väreet juoksivat pitkin kroppaani koko reilun puolitoistatuntisen ajan, ja Floor ja koko bändi oli kaikkea sitä mitä olin niin kovasti odottanut. Settilista oli ok; tuli vanhempiakin biisejä, jotka ovat aina iloinen asia. Oceanbornin aikoihin asti ei menty, mutta ehkä vielä joskus taas. Petyin hieman encoren puutteesta. Olen niin onnellinen, että parin viikon päästä koen uudistuneen lempibändini uudestaan Ilosaarirockissa. <3

Tämä viikko menee varmaankin pitkälti rennoissa merkeissä, koska vietän elämäni ensimmäistä palkallista kesälomaa neljän päivän ajan, ja perjantaina on muuten vain vapaapäivä + miun synttärijuhlat. Ihanaa sydänkesää kaikille! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti