21. maaliskuuta 2013

Päiväni kuvina osa 2

Tiia houkutteli minut taas tekemään kanssaan 'päiväni kuvina' -postauksen. Ei ollut mitenkään erityisen mielenkiintoinen päivä, mutta tässä se nyt silti kuvien ja pienten selitysten kera.

Aamu alkoi herätyksellä 6.30. Päivän ensimmäiset sanani olivat "mie vihaan elämää" T:lle, hyvin alkaa! Kuvassa yllättäen aamupalaa.


Päätin sitten pukea melkein kaikki omistamani Kalevalat samaan aikaan ylleni, ehehheh.

8.30 englannintunnille, ai että... Kuvassa näkyy myös ystäväni Tiia lempipuuhansa parissa! x)

Enkun jälkeen YTHS:lle valittamaan kipeästä selästä. Toivomalleni fysioterapeutille en päässyt, mutta terkkarille sentään sain ajan.


Vähän ennen yhtätoista syömään Tiian ja Elinan kanssa. Aikamoinen satsi meikäläisellä :'D Mutta kasvisasioita sentään eniten. Vastustin jopa vaalean juustoleivän kiusausta!

Loppupäivä menikin näissä merkeissä kirjastolla. Graduagraduagradua.

Välillä piti toki pitää teetauko ystävän & Dumle-muffinssin kera. Nom!

Iloinen graduntekijä? Tosi freesi ainakin... :P

Vähän ennen kuutta lopettelin hommat kirjastolla ja raahustin väsyneenä polttaripalaveriin keskustaan. Oli kyllä hyvä palaveri, ei siinä mitään.

Kuvat loppuvat siihen. Kotiin pääsin mukavasti T:n kyydissä. Äsken kävin suihkussa ja sain sen verran lisäenergiaa, että jaksoin tehdä tämän postauksen. Nyt sekin lisäenergia tosin alkaa olla loppu, joten taidan painua piakkoin petiin. Huomenna vielä viikon viimeinen aikainen herätys ja päivän velvollisuudet, sitten voikin viikonloppu alkaa. :)

PS. Tässä Tiian ja tässä Ninan torstaipäivät!

2 kommenttia:

  1. Olit kyllä vahva kun vastustit sitä juustoleipää! :o ps. pitäisköhän mun mennä johonki leikkaukseen missä toi puhelin irrotettas mun kädestä....

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, olen vieläkin ylpeä itsestäni x) Haha, ehkä :D Semmoseen vois itse kukin mennä, mm. minä myös.

      Poista