17. helmikuuta 2013

Tuliaisia minulle!

Ööö, en keksi mitään osuvaa adjektiivia kuvaamaan tätä sunnuntai-iltaa, mutta hyvää sellaista kuitenkin! :') En vieläkään osaa puhua mistään muusta kuin reissustani, joten vähän juttua vielä siitä, hahaa. Ajattelin nimittäin esitellä mitä materiaa matkalta tarttui mukaan.


Olen jo jonkin aikaa tarvinnut uuden lompakon ja Lontoosta löysin täydellisen yksilön Oxford Streetin Primarkista. Katselin myös Topshopissa samankaltaista niittijutskaa, mutta onneksi en ostanut sitä, koska Primarkin yksilö maksoi vain viisi puntaa!


Sherlockit (1. ja 2. kausi) itselleni, Parade's End ystävälle. Piti saada kaikki samaan kuvaan, koska siinä on Benedict Cumberbatchia kerrakseen! Liike oli muistaakseni nimeltään Head ja kaupunki Bristol. Kuten näkyy, nämäkään eivät olleet hinnalla pilattuja.


Lontoon Disney Storesta itselleni ostin vain oikealla kuvassa olevan kassin. x) Voin todella aikuismaisesti kuljettaa tuossa esim. salikamppeita... Vasemmalla Oxfordista Christ Church Collegen shopista ostettu kangaskassi. Kangaskasseja ei voi olla liikaa!


Vaatteita laiskasti kuvattuna: ylinnä mukavan rento villapaita (Topshop, Lontoo/Oxford Street), ja kaksi muuta on Primarkista (Lontoo/Oxford Street) hankittuja perusneuletakkeja, joita ei kangaskassien tavoin voi olla koskaan liikaa.


Bristolin New Lookin alesta löytyi kiva mekko. Vyö kuului mukaan. Käytin tätä ensimmäistä kertaa eilen, kun olin ulkona ystävien kanssa. Hyvä ostos!


Ihme ja kumma, en ostanut Bathin Jane Austen Centren shoppia tyhjäksi, vaan muistoksi mukaan lähti vain kirjanmerkki ja hassu kirjanen.


Ihan tavallista ja perinteistä englantilaista teetä.Namuja! Gatwickin lentokentän tax freestä After Eightejä ja Bathin Hardys Original Sweetshopista Bertie Bottin joka maun rakeita. :D En ole vielä maistanut jälkimmäisiä, vähän jännittää. Ostin myös muutaman levyn Cadburyn ihania suklaita, mutta osa on jo syöty ja parin paketit on revitty rumasti auki, joten niistä ei kuvia...


Kotimatkalla lentokentältä ostettua matkalukemista. Rakastan Marian Keyesiä! Chick litin aatelia. :>


Ja kortteja piti taas tapani mukaan saada myös muistoksi. Bath-kortit on tyhjiä, mutta Oxford-kortti oli ehtinyt saapua postissa ennen minua kotiin (en lähettänyt sitä itselleni omalla nimelläni vaan avopuolison...).

Tulihan tuota näköjään ostettua itsellekin yhtä sun toista! Tuliaisia toin myös läheisille, mutta niistä ei tätä mainintaa enempää täällä.

2 kommenttia:

  1. Bertie Bottin joka maun rakeita, mahtavaa! :D Niitä haluaisin itekin joskus päästä ostamaan ^^

    VastaaPoista