23. tammikuuta 2013

Yksityiskohtia kotikolostamme

Nyt seuraa piiitkähkö kuvapostaus pienten selitysten kera. Ajattelin aikani kuluksi hieman kuvailla silmiini sattuvia yksityiskohtia kaksiostamme, jossa olemme asuneet T:n kanssa jo noin kolme ja puoli vuotta.Pieni ja sekava kollaasi jääkaapin ovesta löytyvistä korteista ja muista koristuksista. Kortit on joko itse tuotu ulkomailta tai ne on lähetetty minulle jostain. Pienet muistot, kuten postikortit, ovat minusta kivoja muistoja esimerkiksi reissuista erilaisiin paikkoihin. :) Jos siis lähdet matkalle, lähetä minulle sieltä kortti, niin ilahdun ikihyviksi - oli se sitten Argentiinasta tai Outokummusta. ;)

Kuivatettuja ruusuja koristeena. Ette ehkä usko tätä, mutta kyseiset ruusut ovat ylioppilaspäivänä (2008) saamiani ruusuja ja näin ollen ne ovat kestäneet jo kaksi muuttoakin. Minäkö en muka osaa luopua asioista, pyh!Keittiön ikkuna, talvista maisemaa, auringonlasku ja äidin tekemä lasityö. Äiti harrasti noita jossain vaiheessa kovastikin, sittemmin innostus viissiin hiipunut. Sain itse valita millaisen haluan ja sanoin, että tahdon keijun. Sain keijun. :)Fantasianörttilästä päivää! Sekä mie että miehekkeeni ollaan viehtyneitä fantasiakirjallisuuteen ja -leffoihin. Siispä yhtä makuuhuoneemme seinää koristavat The Lord of the Rings -trilogian elokuvajulisteet. (Jos joku ihmettelee tuota Kahden Tornin hieman muista kahdesta poikkeavaa julistetta, niin mie nimenomaan halusin tuon, jossa on Aragorn, Eowyn ja Arwen, enkä samanlaista "kollaasia" kuin muissa.)Kun fantasiaan kerta päästiin, niin tässä olohuoneen seinältä upea siskoni väkertämä ristipistotyö, jonka sain ylioppilaslahjaksi. Oli kuulemma vähän tekemistä tuossa... enkä epäile hetkeäkään! Työ on kehyksineen kokoa 41 x 34 cm.


Tämä rouvashenkilö on tuotu Prahasta joskus 90-luvulla. Siskoni oli siellä jollain koulun retkellä.Pari napsausta kirjoistani. Kirjoja ei koskaan voi olla liikaa. Haaveilen omasta talosta, jossa olisi kokonainen kirjastohuone, jonka seinät peittyisivät lattiasta kattoon täysillä kirjahyllyillä. Yhdellä seinällä olisi syvä erkkeri-ikkuna, jonka edessä suuri jalkalamppu ja pehmeä sohva lukemista varten. Ahh!


Yksityiskohta olohuoneen verhoista. Ikinä en oo muumeista tykännyt...


Tämä oli huippu löytö Edinburghista eräästä pikkuisesta tilpehööriputiikista. Näin samanlaisen plakaatin joskus katsellessani tuttavani au pair-kuvia Ranskasta, ja katsoin jo silloin, että voi vitsi tommonen pitää saada. Found it! :)


Myös tämä hassu pieni rasia löytyi Edinburghista. Tulisi tarpeeseen tuommoset napit aina välillä... :P


Olohuoneen kello. FAQ: 1) Onko tuo ihan toimiva kello? 2) Mistä löysitte noin vanhan kellon? ja 3) Ai tuo on kello! Vastaukset: On. Ei ole vanha, feikki on (Prismasta). Niin on, katos vaan kun huomasit.


Loppukevennyksenä Haukku. T työskentelee rakennusalalla, ja kerran erästä vanhaa toimistoa purkaessa Haukku löytyi jostain laatikosta. T päätti tuoda Haukun minulle, koska höpötän aina koiran hankkimisesta. Kiitos kulta :') Tämä kelpaa toistaiseksi. Sitten joskus hankin kyllä ne kolme huskya tai suomenlapinkoiraa, joiden nimiksi tulee Halla, Kalma ja Kuolo!

2 kommenttia:

  1. Ihania kuvia ^__^ Vitsi mie repesin noille Hallalle, Kalmalle ja Kuololle ihan huolella xD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Hahaa, nuo koirien nimet on ollut miulla jo pitkään kristallinkirkkaina mielessä :D Jonain päivänä vielä...

      Poista