24. tammikuuta 2013

Päiväni kuvinaPäiväni alkoi hävyttömän aikaisin, kun herätys pärähti soimaan klo 6.45. Kidutuksen syy oli aikainen kuntosalikäynti, koska myöhemmin päivällä en ehtisi/jaksaisi käydä, ja sitä paitsi inhoan käydä ruuhkaisella salilla. Yllä kuvassa aamupalaa, lehden selailua ja huikean upea kuva minusta, joka näyttää siltä, että on ihan sikakivaa olla näin aikaisin liikkeellä... xD


Yöllä olikin tullut lunta taas vähän lisää ja sitä tuli edelleen, kun lähdin ulos ja kohti salia.


Minä hikisenä salitreenin jälkeen, nam! Hieno huivilook, btw.


Tämä "mukava" lappunen oli ilmestynyt talomme ulko-oveen muutama päivä sitten. Nyt muistin ottaa siitä kuvan. En mie kyllä ole koskaan herännyt ulko-oven rämähdykseen...


Ahh! Löysin tuon videon eilen ja olin niin innoissani: vihdoinkin hyvälaatuinen video Nightwishista Floorin kanssa. Olen mykistynyt. Tuntuu kuin Nightwish olisi herännyt uudestaan eloon ihan eri tavalla. :) Nytkin tätä kirjoittaessa pyörii tuo video taustalla.


No nyt on muuten hot stuff! xD Suihkun ja pienen naamaehostuksen (mutta ei tukkaehostuksen) jälkeinen minä...


Mitä miulla muun muassa oli tänään ylläni. Vaatteet oli perusmustat ja ihan tavalliset, joten niistä ei kuvia.Päivästä kuoriutui oikein aurinkoinen ja kaunis. :) Tämä napattu Suvantosillalla matkalla yliopistolle.


Lounasta noin klo 12. Oli kaamea nälkä. Jotain burgundinpataa, ruisriisiä, salaattia, suolakurkkua, leipää pestolevitteellä ja PIIMÄÄ.


Ensin olin jonkun aikaa lukemassa huomiseen taidehistorian tenttiin...


...ja puoli kolmelta alkoi taidehistorian ensimmäinen luento.


Kuu kumotti jo taivaalla kun lähdin talsimaan kotiinpäin.


Päivällisen aika. Mahtava sörsseli sisälsi 3 kananmunaa, pekonia, parsakaali-kukkakaali-porkkana-sekoitusta ja raejuustoa. Pannulla sekaisin (raejuustoa lukuun ottamatta) ja eikun syömään.


Illalla venyttelin hetken aikaa. Valitettavasti migreeni oli tullut jo jäädäkseen, joten loppuillasta ei ole kuvia, koska ketutti vaan kaikki. On se onneksi vähän hellittänyt ja jaksoin tämän postauksenkin koota. Ja kohta pääsee jo nukkumaan!

Niin siis tämän "päiväni kuvina"-postauksen idean heitti Tiia, jonka blogista löytyykin jo kuvia Tiian torstaista: klik. Myös tällä hetkellä Bristolissa asusteleva Nina lähti mukaan haasteeseen: klik. :)

Loppuun vielä tämä jo edellä hehkutettu video:


Varsinkin tuo loppu, en kestä <3

10 kommenttia:

 1. Olipa kiva postaus! :) Katoin muuten ensin, että tossa ekan kuvan vasemmassa ylälaidassa on kynttilä, ja hetken mietin, että jotenkin näyttää kyllä omituiselta, mut sit tajusinkin sen olevan jogurttikulho ja lusikka. :D Valo heijastu lusikan varresta just silleen, että se näytti vähä liekiltä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Haha, kieltämättä tuo valoilmiö on vähän outo. :')

   Poista
 2. Hauska postaus. Miunkin on nyt tuolla noin. En jaksanu riehuu kameran kanssa melkein yhtään, joten aika vähän kuvia tuli loppujen lopuks.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jei, linkitin siutkin nyt tuohon omaan merkintääni. :) Ei se mitään, hyvä postaus silti! Ps, Mille kurssille luette Sense and sensibilityä?

   Poista
 3. Je, kiitti. Sense & Sensibility on Romanticism Unbound-kurssille. Käsitellään sitä pari viikkoo, joka on parasta, koska yleensä aikaa on vaa yks.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onko siulla sitä kurssia sillon kun oon siellä? Voiko sinne tulla kuuntelemaan? :D

   Poista
 4. hei ei oo reilua, luulin että suihkukuva ois ollu karu mut olitki tosi freesi siinä! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olin just meikannu, mutta en vielä harjannu tukkaa ;)

   Poista
 5. On se, nää jatkuu koko vuoden nää samat kurssit. En mie oikein tiijä, meillä on lähinnä semmoja ja workshoppeja et tehään ryhmissä juttuja, hmm.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Okei, ymmärrän vihjeen, ei sitten. ;)

   Poista